«Επιλέγω μόνο Ιταλία για να συνεχίσω την καριέρα μου»

Η Κατερίνα Ζακχαίου ετοιμάζεται να ανοίξει τα φτερά της για άλλες ιταλικές πολιτείες. Η κορυφαία κεντρική ενός εκ των σπουδαιότερων, εάν όχι το σπουδαιότερο πρωτάθλημα της Ευρώπης, το ιταλικό, μετά την εντυπωσιακή παρουσία στην Cuneo έβαλε τίτλους τέλους με την ιταλική ομάδα.

Η διοίκηση της ιταλικής ομάδας την Κυριακή ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας με την Ζακχαίου ευχαριστώντας την. Χαρακτηριστικά, οι Ιταλοί έγραψαν: «Σε ευχαριστούμε για την υπέροχη χρονιά που μας χάρισες. Καλή συνέχεια στο επόμενο βήμα στην καριέρα σου».

Η Ζακχαίου μας μίλησε για τη λύση της συνεργασίας της με την Cuneo λέγοντας: «Μου έκαναν την πρότασή τους, δεν την αποδέχθηκα και πήραν άλλες παίκτριες, αυτό είναι το επαγγελματικό βόλεϊ». Η Κατερίνα τόνισε ότι: «Επιλέγω μόνο Ιταλία για να συνεχίσω την καριέρα μου και οι μάνατζερς μου (Ελλαδίτης και Ιταλός) το χειρίζονται. Εάν θα χρειαστεί θα πάω στην Ιταλία για συναντήσεις».

Πληροφορίες φέρουν την Μόνσα να δείχνει έντονο ενδιαφέρον και ίσως επέλθει συμφωνία.

Η Ζακχαίου μας ανέφερε ότι «στην Ιταλία τα πάντα είναι εκπληκτικά και πέρασα μια φοβερή χρονιά σε φουλ επαγγελματικό επίπεδο με δυο φορές τη μέρα προπονήσεις και πολλές φορές κάθε τρεις μέρες αγώνες. Παράλληλα και στον ελεύθερό μας χρόνο περνούσαμε πολύ καλά». Μοναδικό πρόβλημα που αντιμετώπισα στην Ιταλία ήταν ο κορωνοϊός αφού σε κάποιο στάδιο προσβληθήκαμε όλες οι παίκτριες αλλά το ξεπεράσαμε ευτυχώς».

Η Κατερίνα Ζακχαίου ανακηρύχθηκε ως η 5η καλύτερη αθλήτρια του 2020 από την ΕΑΚ. Η ίδια χαρακτήρισε τεράστια τιμή την ανάδειξή της ως 5η καλύτερη αθλήτριας του 2020, «αφού μου δίνει δύναμη να συνεχίσω». Ταυτόχρονα, ανέφερε ότι «δυστυχώς και αυτό είναι το παράπονό μου το βόλεϊ δεν μπορεί να εκπροσωπήσει την Κύπρο στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Οι αθλήτριες των ατομικών αθλημάτων έχουν αυτή την ευκαιρία και τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια».

Πηγή: Volleyball.org.cy

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο