«Σίγουρα θέλουμε ενίσχυση στην επίθεση, δεν ξέρω αν θα γίνουν οι άλλες δύο κινήσεις»

Στη σπατάλη των ευκαιριών από πλευράς των παικτών του απέδωσε ο Σωφρόνης Αυγουστή την ήττα της Καρμιώτισσας από την ΑΕΛ (2-0) στο στάδιο ΑΛΦΑΜΕΓΑ.

«Συγχαρητήρια στην ΑΕΛ, στο πρώτο μέρος ελέγχαμε το παιχνίδι, δεν ξεκινήσαμε καλά το δεύτερο ημίχρονο, δεχτήκαμε ένα γκολ που άλλαξε όλη την εικόνα, προσπαθήσαμε, κάναμε ξεκάθαρες ευκαιρίες, αλλά αν δεν σκοράρεις, δεν μπορείς να πάρεις τη νίκη. Εκεί που ανοιχτήκαμε ο αντίπαλος πέτυχε και δεύτερο γκολ. Κοιτάμε τη συνέχεια.

Φαίνεται από όλα τα παιχνίδια που είμαι εγώ στον πάγκο ότι λίγο το άγχος, λίγο η πίεση, λίγο η ατυχία δεν βάζουμε την μπάλα στο πλεχτό κι αυτό στοιχίζει. Όταν δεν σκοράρεις, θα τιμωρηθείς. Πρέπει να πάρουμε βαθμούς, για να αποφύγουμε τις περιπέτειες.

Ξέραμε ότι η ΑΕΛ θα περίμενε να μας χτυπήσει στη μετάβαση. Σίγουρα θέλουμε κάποια ενίσχυση στο επιθετικό κομμάτι, αν βρούμε τον παίκτη που μπορεί να μας βοηθήσει να ανοίξουμε τις κλειστές άμυνες. Δεν ξέρω, αν θα γίνουν οι άλλες δύο κινήσεις. Οι δύο νεοφερμένοι έδειξαν ότι έχουν ποιότητα και θα βοηθήσουν», υποστήριξε ο Κύπριος προπονητής.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο