No Τζόλης, No... Super Cup για την Μπριζ: Η Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ κατέκτησε στα πέναλτι τον πρώτο τίτλο στο Βέλγιο!

Δεν ξεκίνησε και πολύ καλά η μετά-Τζόλη εποχή για την Μπριζ, αφού η Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ επικράτησε 5-4 στα πέναλτι των γηπεδούχων και κατέκτησε το Super Cup Βελγίου.

No Τζόλης, No... Super Cup για την Μπριζ: Η Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ κατέκτησε στα πέναλτι τον πρώτο τίτλο στο Βέλγιο! thumb

Η Κλαμπ Μπριζ φαίνεται πως δεν ξεκινάει και με τον καλύτερο τρόπο τη σεζόν, αφού, μετά την αποχώρηση του Χρήστου Τζόλη για την Άρσεναλ, γνώρισε την ήττα με 5-4 από την Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ στην διαδικασία των πέναλτι και έχασε τον πρώτο τίτλο της σεζόν στο Βέλγιο.

Η κανονική διάρκεια ολοκληρώθηκε με σκορ 1-1. Οι πρωταθλητές Βελγίου εκμεταλλεύτηκαν τη δυνατή τους εκκίνηση στο δεύτερο μέρος και άνοιξαν το σκορ με τον Νίκολο Τρεσόλντι στο 49ο λεπτό, ωστόσο η Ουνιόν απάντησε λίγο πριν τη συμπλήρωση του 80ου λεπτού με τον Κέβιν Μακ Άλιστερ να ισοφαρίζει σε 1-1 και να στέλνει το παιχνίδι στη ρώσικη ρουλέτα.


Εκεί, οι φιλοξενούμενοι αποδείχθηκαν πιο εύστοχοι, με αποτέλεσμα να φτάσουν στην δεύτερη κατάκτηση του σχετικού τροπαίου τα τελευταία τρία χρόνια.