Ο Τζακ Μίλερ κορυφαίος στο FP3 του MotoGP

Με πολύ καλό αποτέλεσμα ξεκινάει το Σάββατο ο Τζακ Μίλερ, καταφέροντας να κάνει τον καλύτερο χρόνο από όλους στην τρίτη περίοδο των ελεύθερων δοκιμαστικών στην Πορτογαλία. 

Μάχιμος για ακόμη μια φορά δείχνει ο Τζακ Μίλερ. Στο τελευταίο Γκραν Πρι της χρονιάς στην Πορτογαλία κατάφερε να είναι ο ταχύτερος στην τρίτη περίοδο των ελεύθερων δοκιμαστικών. Άφησε πίσω του τον Μιγκέλ Ολιβέιρα και τον Άλεξ Ρινς, που πήραν τη δεύτερη και την τρίτη θέση αντίστοιχα. Ο Ολιβέιρα να θυμίσουμε ότι χθες, ήταν ο πιο γρήγορος στα πρώτα ελεύθερα δοκιμαστικά. 

Αντρέα Ντοβιτσιόζο, Τακάκι Νακαγκάμι είναι στην τέταρτη και πέμπτη θέση, ενώ Φάμπιο Κουαρταραρό, Πολ Εσπαργκαρό, Στέφαν Μπραντλ, Φράνκο Μορμπιντέλι και Μάβερικ Βινιάλες κλείνουν την πεντάδα. Ο Ζουάν Ζαρκό που ήταν ο πιο γρήγορος στη δεύτερη περίοδο των ελεύθερων δοκιμαστικών χθες, είναι 13ος, ο Άλεξ Μάρκεθ δεν κατάφερε τίποτα περισσότερο από την 16η θέση, ενώ απογοητευτικός είναι ο Βαλεντίνο Ρόσι που βρίσκεται στην 20ή θέση. Παρακάτω ακολουθεί αναλυτικά η κατάταξη και οι χρόνοι των αναβατών από την τρίτη περίοδο των ελεύθερων δοκιμαστικών της Πορτογαλίας. 

Πηγή: https://www.gazzetta.gr/

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο