Ρόσι: «Η απόδοσή μου το 2020 θα καθόριζε την παραμονή μου»

Την απόσυρσή του από την ενεργό δράση σκεφτόταν στην αρχή της χρονιάς ο Βαλεντίνο Ρόσι. Ο Ιταλός θρύλος της μοτοσυκλέτας ήθελε να δει τη φόρμα του φέτος για να αποφασίσει αν θα συνεχίσει και το 2021.

Ο 41χρονος αναβάτης της Yamaha είχε μια δύσκολη σεζόν το 2019, αφού ήταν 7ος στην κατάταξη του πρωταθλήματος, με μόλις 2 βάθρα όλη τη χρονιά. Η κακή του απόδοση τον προβλημάτισε και τον έκανε να σκεφτεί το μέλλον του στο MotoGP.

«Την προηγούμενη χρονιά ήμουν πολύ προβληματισμένος επειδή μετά τους πρώτους αγώνες, χάσαμε το δρόμο μας. Δυσκολεύτηκα πολύ. Πολλοί αγώνες ήταν καταστροφικοί. Πέρα από τα αποτελέσματα, δε μπορούσα να οδηγήσω τη μοτοσυκλέτα και να είμαι αρκετά δυνατός» δήλωσε ο Ρόσι.

Ο 9 φορές παγκόσμιος πρωταθλητής ήταν έτοιμος να αποσυρθεί, αλλά είναι ευχαριστημένος με τους αγώνες που έχει κάνει φέτος, και θέλει να συνεχίσει και την επόμενη χρονιά στις πίστες.

«Σκεφτόμουν στην αρχή της χρονιάς ότι αν έχω το ίδιο συναίσθημα ότι χρειάζεται να κάνω κακούς αγώνες, τότε πρέπει να σταματήσω. Αλλά στην πραγματικότητα η κατάσταση είναι πολύ καλύτερη, νιώθω καλά. Σίγουρα είναι δύσκολο, το επίπεδο είναι πολύ υψηλό, αλλά δουλεύουμε και νομίζω ότι μπορούμε να είμαστε δυνατοί. Οπότε αυτά τα αποτελέσματα με κάνουν να συνεχίσω για άλλον ένα χρόνο» είπε ο Ιταλός.

Πηγή: sport-fm.gr

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο