Μόνο μία… βαραίνει

Η πρόκληση για την ομάδα προγραμματισμού του Απόλλωνα

Μόνο μία… βαραίνει thumb

Το τέλος της αγωνιστικής περιόδου 2025/26 φέρνει την αρχή (του προγραμματισμού) της περιόδου 2026/27 για τον Απόλλωνα.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η επιστροφή στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις -και δη στα προκριματικά του Κόνφερενς Λιγκ που δεν αφήνουν περιθώρια για στραβοπάτημα- υποχρεώνει τον λεμεσιανό σύλλογο να κινηθεί γοργά για τη στελέχωση και συνάμα ενίσχυση του ρόστερ του.

 

Στο πλαίσιο αυτό ανακοινώθηκε ήδη η αποχώρηση πέντε ποδοσφαιριστών. Λαμ, Ζμρχαλ, Μάρκοβιτς και Βρίκκης ήταν παίκτες που συνέδραμαν στην προσπάθεια των «κυανολεύκων», ωστόσο δεν αποδείχθηκαν αναντικατάστατοι και η αντικατάστασή τους με ποιοτικότερες μονάδες προβάλλει ως ένα εφικτό να κερδηθεί στοίχημα.

 

Πιο… ζόρικο είναι το αντίστοιχο για τον διάδοχο του Πέντρο Μάρκες, ο οποίος και σε εξαιρετική ποδοσφαιρική ηλικία ευρίσκεται και στη διάρκεια της περασμένης σεζόν αποδείχθηκε η πιο ποιοτική και αξιόπιστη λύση για την κορυφή της επίθεσης.

 

Αυτή είναι η αποχώρηση που για την ώρα βαραίνει περισσότερο στο ζύγι και δημιουργεί τη μεγαλύτερη πρόκληση για την ομάδα προγραμματισμού.