Τη δυσαρέσκειά της για τη διαιτησία και τον ορισμό του Χρυσοβαλάντη Θεουλή στην αναμέτρηση με την Ομόνοια Αραδίππου εξέφρασε η Ανόρθωση, μέσω του εκπροσώπου Τύπου της, Χαράλαμπου Παρπεττά.
Μιλώντας στο ραδιόφωνο του Άστρα, ο εκπρόσωπος της ομάδας της Αμμοχώστου αναφέρθηκε στη διαιτησία του Θεουλή στο προηγούμενο παιχνίδι στο «Freedom Αντώνης Παπαδόπουλος», χαρακτηρίζοντάς την κατώτερη των περιστάσεων.
Αναλυτικά:
«Όσον αφορά τον ορισμό του Χρυσοβαλάντη Θεουλή, είναι γεγονός ότι η διαιτησία του στο προηγούμενο παιχνίδι στο «Freedom Αντώνης Παπαδόπουλος» ήταν κατώτερη των περιστάσεων. Ελπίζουμε ότι αυτή τη φορά θα σταθεί στο ύψος του αγώνα, θα περάσει απαρατήρητος και δεν θα χρειαστεί να ασχοληθούμε ξανά μαζί του. Γενικότερα θα έλεγα ότι έχουμε δει να συμβαίνουν πολλά σε αυτές τις 6 αγωνιστικές από την διαιτησία στα παιχνίδια μας. Αν μπούμε στη λογική ότι λάθη γίνονται από όλους, η συνολική αντιμετώπιση που τυγχάνει φέτος η ομάδα, μας ενοχλεί. Η Ανόρθωση βλέπει και κρίνει. Εάν συνεχιστεί αυτή η στάση από την διαιτησία, να είναι όλοι βέβαιοι πως η αντίδρασή μας θα είναι πολύ σκληρή».
