“Είμαι έτοιμη για να επιστρέψω στα γήπεδα”

Στο τμήμα επικοινωνίας της Ανόρθωσης μίλησε η νεαρή καλαθοσφαιρίστρια της ομάδας Αλεξανρίνα Βάχεβα.

Αναλυτικά:

Μια σπουδαία… εσωτερική μεταγραφή, αναμένει με ανυπομονησία και χαρά η γυναικεία μας ομάδα, όσον αφορά την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο!
Αυτή, θα ακούει στο όνομα, Αλεξανδρίνα Βάχεβα! Η νεαρή παίκτρια της ομάδας μας η οποία ήταν η μεγάλη άτυχη κατά την αγωνιστική περίοδο που πέρασε, λόγω της χειρουργικής επέμβασης που είχε κάνει λόγω ενός σοβαρού τραυματισμού στους χιαστούς.

Το Τμήμα Επικοινωνίας της ομάδας μας, πήρε μιαν συνέντευξη από την Αλεξανδρίνα, κατά την οποία –μεταξύ των ερωτημάτων στα οποία απάντησε- πρώτα, αναφέρεται και στο στάδιο που βρίσκεται η αποθεραπεία της.

-Αλεξανδρίνα, πως πάει η αποκατάσταση σου μετά τον τραυματισμό που είχες υποστεί;

«Σε 9 μέρες κλείνω 4 μήνες από τότε. Όμως ακολουθώντας πιστά όλο το πρόγραμμα αποθεραπείας, προσπαθώ να είμαι έτοιμη για να επιστρέψω στα γήπεδα, το συντομότερο δυνατό.
Συμπαραστάτες μου σε αυτήν τη δύσκολη προσπάθεια, είναι οι άνθρωποι της ομάδας μου, οι οποίοι είναι συνέχεια δίπλα μου».

-Εφόσον όλα πάνε καλά και σε δούμε ξανά στα γήπεδα του χρόνου, τι να περιμένουμε από εσένα;

«Να περιμένετε αυτό που βλέπατε πάντα από εμένα! Είτε είμαι μέσα στο γήπεδο, είτε εκτός από αυτού, προσπαθώ να δίνω τα πάντα για την ομάδα μου. Είτε με τη φωνή μου, είτε με τις προσπάθειες μέσα στο γήπεδο.
Όταν θα έλθει η στιγμή να επανέλθω, είμαι αποφασισμένη να βοηθήσω την Ανόρθωση, για να φθάνει στην επιτυχία όλων των στόχων της, δίνοντας το φουλ των δυνάμεων μου».

-Τι θα είχες να σχολιάσεις σχετικά με τη μεγάλη επιτυχία της ομάδας, λόγω της κατάκτησης και των δυο τίτλων;

«Ήταν κάτι τι εξαιρετικό. Θυμάμαι όταν ξεκίνησα να αγωνίζομαι στην Ανόρθωση στην ηλικία των 16 ετών και βλέποντας αυτήν την ομάδα, μετά από τόσα χρόνια σκληρής δουλειάς, να κατακτά και τους δυο τίτλους.
Ήταν κάτι το φανταστικό. Έβλεπα τα παιχνίδια μεταξύ ΑΕΛ και Κεραυνού και έβλεπα παίκτριες που θαύμαζα και τώρα, είδα τη δική μου ομάδα να φθάνει στην κορυφή.
Είναι ένα ανεξήγητο συναίσθημα, αλλά συνάμα ήταν και η απόδειξη πως όταν πιστεύεις σε κάτι, αυτό μπορεί να γίνει πραγματικότητα»!

-Που πιστεύεις ότι οφειλόταν αυτή η επιτυχία;

«Στη σκληρή δουλειά και στην πίστη. Οι παίκτριες ήταν συγκεντρωμένες στο στόχο τους και πίσω τους, είχαν ένα καταπληκτικό επιτελείο, τους προπονητές μας κ. Άριστο Αρίστου και τη βοηθό του, την κα Δωρίνα Ιωαννίδου, τους γυμναστές, τους φυσιοθεραπευτές και γενικά όλο αυτό, ήταν η επισφράγιση του ότι η Ανόρθωση είναι μια οικογένεια.
Ήταν αυτή η χημεία που έβγαινε μέσα στο γήπεδο και όλο αυτό μαζί, ήταν το στοιχείο που μας έδωσε την έξτρα ώθηση».

-Τι έχεις να πεις για τους ανθρώπους της διοίκησης της ομάδας μας;

«Ότι και να πω, πάντα θα είναι λίγο, τόσο για τον πρόεδρο μας τον κ. Αντώνη Μικελλίδη, όσο και για το διευθυντή της ομάδας μας, τον κ. Σάκη Πασσά, αλλά και για όλους τους υπόλοιπους ανθρώπους της διοίκησης!
Εμένα, με είχαν αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή, όπως συμβαίνει και με όλους τους αθλητές και αθλήτριες της ομάδας μας.
Ειδικά για μένα, στην περιπέτεια μου, από την πρώτη στιγμή είναι συνέχεια δίπλα μου και με βοηθούν όσο μπορούν. Αξίζει για τέτοιους ανθρώπους να κάνεις τα πάντα, από τη στιγμή που αποδεδειγμένα σε εκτιμούν»!

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο