Στην Ευαγόρου 95 Αμμόχωστος

Δελτίο Τύπου από την καλαθοσφαιρική Ανόρθωση, που αναφέρεται στην Αμμόχωστο και παραθέτει φωτογραφικό υλικό.

Αναλυτικά:

''Οι μνήμες στην Ανόρθωση μας, δεν πρόκειται να σβήσουν όσο η ομάδα μας επιβιώνει στην προσφυγιά και μέχρι να ανατείλει εκείνη η μέρα της επιστροφής στο χώμα που περπατήσαμε, στη γη που νοσταλγούμε, την Αμμόχωστο!

Αυτές οι μνήμες διατηρούνται ζωντανές και μέσα από κάποιες φωτογραφίες! Αν στην Κίνα λένε ότι μια φωτογραφία αξίζει όσο χίλιες λέξεις, εμείς εδώ στην Ανόρθωση λέμε ότι μια φωτογραφία, ξυπνάει χίλιες αναμνήσεις και άλλοι τόσοι είναι οι παλμοί της καρδιάς μας, υποκινούμενες από το νόστο για τη μεγάλη μας επιστροφή!

Σε αυτό το ειδικό δελτίο τύπου, το οποίο σας παρουσιάζουμε σήμερα, ο παλαίμαχος καλαθοσφαιριστής της ομάδας μας, ο κ. Κρις Αναστασίου, μας παρέδωσε τρεις φωτογραφίες, από τη δραστηριότητα της ομάδας μας, πριν το ξεριζωμό!

Είναι με αίσθημα τιμής που το Τμήμα Επικοινωνίας της ομάδας μας, αποδέχθηκε αυτές τις φωτογραφίες και είναι με αίσθημα υπερηφάνειας που τις παρουσιάζει σήμερα στο κοινό (και όχι μόνο της Ανόρθωσης, γιατί όλα τα κομμάτια των κατεχομένων μας εδαφών, είναι ένα κομμάτι. Αυτό που χαράζει την πληγή της Κύπρου μας με το αίμα να στάζει από το 1974)!

Μαζί με τις θερμές ευχαριστίες μας προς τον κ. Κρις Αναστασίου, παρουσιάζουμε τις τρεις φωτογραφίες που μας απέστειλε:

Στη φωτογραφία με τον αριθμό 1 (αριθμός πάνω δεξιά) είναι το οίκημα του σωματείου μας, στην Ευαγόρου 95. Πίσω από το σωματείου, βρισκόταν το κοινό γήπεδο καλαθόσφαιρας και βόλεϊ.

Στη φωτογραφία με τον αριθμό 2 (αριθμός πάνω δεξιά) είναι η ομάδα μας κατά το 1971.

Στη φωτογραφία 3 (αριθμός πάνω δεξιά) βλέπουμε το φύλλο αγώνα, σε εκτός έδρας παιχνίδι, με την επίσης ξεριζωμένη ομάδα του Διγενή Μόρφου. Το παιχνίδι διεξήχθη στις 25 Μαΐου του 1974 και νικήτρια ήταν η ομάδα μας με σκορ 97-72. 

Οι μνήμες μας κρατάνε το νόστο της επιστροφής, ζωντανή!

Με εκτίμηση,

Από Τμήμα Επικοινωνίας Anorthosis Basketball (News Letter)''.

 

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο