Συνέντευξη από τον Άριστο Αρίστου

Όπως σας είχαμε προαναγγείλει κατά το προηγούμενο δελτίο τύπου, η παρουσίαση της Γυναικείας μας ομάδας, αυτή της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου, θα είναι χωρισμένη σε δυο μέρη, όπως είχε γίνει και με την αντίστοιχη των Ανδρών.

Στο πρώτο μέρος, είχαμε αναρτήσει την παρουσίαση της Γυναικείας μας ομάδας, μαζί με το ρόστερ της νέας χρονιάς.

Σήμερα, παρουσιάζουμε μια συνέντευξη του προπονητή της ομάδας κ. Άριστου Αρίστου, ο οποίος παράλληλα με το ότι θα καθοδηγήσει και κατά τη νέα χρονιά τη Γυναικεία ομάδα της Ανόρθωσης, θα έχει (όπως και πέρσι) και το γενικό πρόσταγμα στη Γυναικεία ομάδα Κάτω των 14.

Πριν όμως παρουσιάσουμε τη συνέντευξη, να αναφέρουμε και λίγα λόγια για τον κ. Αρίστου, ο οποίος είναι... άριστος γνώστης της Γυναικείας καλαθόσφαιρας, καθώς «κουβαλάει» μιαν πολυετή εμπειρία, η οποία σε συνδυασμό με τις γνώσεις του, έχει εμπνεύσει το αίσθημα εμπιστοσύνης προς το άτομο του, από την πλευρά της διοίκησης.

Σημειώνεται μάλιστα ότι κατά την καριέρα του, έχει να επιδείξει και μιαν κατάκτηση νταμπλ στο Γυναικείο πρωτάθλημα.

Όλα αυτά σημαίνουν πως η διοίκηση της Ανόρθωσης, είναι πεπεισμένη ότι υπό την καθοδήγηση του κ. Άριστου Αρίστου, η Γυναικεία μας ομάδα, θα πραγματοποιήσει του στόχους που έχουν τεθεί!

Περνάμε τώρα στη συνέντευξη του κ. Αρίστου:

-Κ. Αρίστου, θα θέλαμε να περιγράψετε τα συναισθήματα σας, ως προπονητής για δεύτερη στη σειρά χρονιά, στη Γυναικεία ομάδα μας:

«Θα ήθελα κατ` αρχήν να ευχαριστήσω τη διοίκηση της ομάδας μας, για την εμπιστοσύνη που δείχνει προς το άτομο μου. Είναι για μένα, υπερηφάνεια και τιμή να προπονώ τη Γυναικεία ομάδα της Ανόρθωσης και να είμαι ο πρώτος προπονητής στην ιστορία του συγκεκριμένου τμήματος!

Από εκεί και πέρα, νιώθω χαρά επειδή έχω στη διάθεση μου, τον ίδιο κορμό από την περσινή ομάδα, πάνω στον οποίο έχουν γίνει οι απαραίτητες προσθήκες, με αποτέλεσμα να διαθέτουμε ένα δυνατό συγκρότημα».

-Ποιοι είναι οι στόχοι της Γυναικείας ομάδας μας, κατά την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο;

«Οι στόχοι μας, είναι πάντα οι ίδιοι. Με σκληρή δουλειά και με λίγα λόγια, θα προσπαθήσουμε να φθάσουμε, όσο το δυνατόν πιο ψηλά και στις δυο διοργανώσεις. Όπως ανέφερα πιο πάνω, η σκληρή δουλειά, είναι αυτό που χρειάζεται, μαζί με υπομονή.

Οδηγός μας θα είναι η περασμένη αγωνιστική περίοδος, που ήταν η πρώτη μας χρονιά, ενώ κατά τη φετινή, η ομάδα, θα είναι πιο έτοιμη, από τη στιγμή που παρέμεινε ο περσινός κορμός της».

-Επίσης, θα θέλαμε λίγα σχόλια σχετικά με την αγωνιστική φιλοσοφία της Γυναικείας ομάδας της Ανόρθωσης:

«Το κύριο δόγμα μας είναι η σκληρή δουλειά. Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, προσπαθούμε να είμαστε πιεστικοί στην άμυνα και στην επίθεση, να δίνουμε έναν γρήγορο ρυθμό. Βέβαια πάνω στο αγωνιστικό κομμάτι, το πλάνο μας έχει να κάνει και με την προσαρμογή πάνω στο παιχνίδι του εκάστοτε αντιπάλου, με στόχο την αναχαίτηση του».

-Θα θέλατε να απευθύνετε κάποιο μήνυμα προς τον κόσμο της Ανόρθωσης, ενόψει της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου;

«Είναι βέβαια δεδομένο ότι αυτήν την εποχή, λόγω της πανδημίας, ο κόσμος μας, δεν μπορεί να μας στηρίξει μαζικά. Ωστόσο, τον καλώ να μας στηρίζει όσο μπορεί, μέχρι να τελειώσει όλο αυτό, για να μπορεί να επανέλθει.

Αυτό που όλοι θέλουμε σαν Ανόρθωση, είναι όπως, για ολόκληρο το οικοδόμημα της, η σημαία της ομάδας μας να παραμένει ψηλά»!

Με εκτίμηση,

Από Τμήμα Επικοινωνίας Anorthosis Basketball (News Letter)

Δελτίο Τύπου

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο