«Θεωρώ τον εαυτό τυχερό, επειδή βρίσκομαι σε μια μεγάλη ομάδα όπως είναι η Ανόρθωση”

Συνέντευξη από τον καλαθοσφαιριστή της Ανόρθωσης ο Αλέξανδρος Ασωνίτης στο γραφείο τύπου της Κυρίας.

Αναλυτικά:

-Αλέξανδρε, τι θα ήθελες να αναφέρεις σχετικά με τις προσπάθειες σου, που έχουν να κάνουν με την αγωνιστική σου εξέλιξη;

«Αυτό που πιστεύω είναι ότι ο μόνος τρόπος για να πετύχω στους στόχους μου και να εξελιχθώ, είναι η σκληρή δουλειά, η αγωνιστική πειθαρχία, στην οποία περιλαμβάνεται η υπακοή στους προπονητές της ομάδας μου».

-Ποιοι είναι οι άνθρωποι που σε βοήθησαν στη μέχρι τώρα πορεία σου;

«Βρίσκομαι ακόμα σε μιαν αρκετά νεανική ηλικία (στα 16 μου) και είμαι ακόμα στην αρχή. Σίγουρα στο μέλλον θα έχω αρκετά πράγματα για να μάθω και ενώ, αυτοί που με βοηθούν στο να βελτιώνομαι, είναι οι προπονητές, η οικογένεια και ο θείος μου, Μάρκος».

-Αγωνιζόμενος με τη φανέλα της Ανόρθωσης, θα ήθελες να μας πεις κάποια λόγια για τον τρόπο λειτουργίας της ομάδας σου;

«Θεωρώ τον εαυτό μου ως πάρα πολύ τυχερό, επειδή βρίσκομαι σε μιαν μεγάλη ομάδα όπως είναι η Ανόρθωση. Η ομάδα μου λειτουργεί με έναν επαγγελματικό τρόπο, με πειθαρχία, σε ένα περιβάλλον που σε κάνει να νιώθεις ότι ανήκεις σε μιαν μεγάλη και όμορφη οικογένεια».

-Θα θέλαμε επίσης, κάποια σχόλια σχετικά με τους ανθρώπους της διοίκησης της ομάδας μας

«Με την ευκαιρία που μου δίνεται, θα ήθελα και δημόσια να ευχαριστήσω τον πρόεδρο της ομάδας μας κ. Αντώνη Μικελλίδη, τον διευθυντή κ. Σάκη Πασσά, οι οποίοι είναι πάντα δίπλα από την ομάδα και μας παρέχουν οτιδήποτε χρειαστούμε και πάντα μας στηρίζουν».

-Τέλος, τι σημαίνει για σένα, να αγωνίζεσαι με τη φανέλα της Ανόρθωσης;

«Αυτό που θα μπορούσα να αναφέρω, είναι τα αισθήματα υπερηφάνειας που νιώθω, αγωνιζόμενος σε αυτήν τη μεγάλη ομάδα που ονομάζεται Ανόρθωση. Κάτι που με κάνει να προσπαθώ σε κάθε παιχνίδι και σε κάθε προπόνηση, να δίνω τον καλύτερο μου εαυτό για την ομάδα μου».

Με εκτίμηση,
Από Τμήμα Επικοινωνίας Anorthosis Basketball

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο