Εξέλιξη με τον Λειβαδιώτη

Ο Κεραυνός ενημερώνει πως τη νέα χρονιά θα πορευτεί ξανά με τον Χριστόφορο Λειβαδιώτη στον πάγκο.

Αναλυτικά:

«Τέθηκε σε ισχύ το “option” συνεργασίας του συμβολαίου του Χριστόφορου Λειβαδιώτη με τον Γ.Σ.Σ «Ο Κεραυνός» για τη νέα αγωνιστική περίοδο 2021-2022. Ο Κύπριος τεχνικός παρουσίασε το πλάνο του στη νεοσυσταθείσα επιτροπή καλαθόσφαιρας η οποία άναψε το πράσινο φως για τον προγραμματισμό την νέας σεζόν.

Το έργο και τα αποτελέσματα του Λειβαδιώτη χαίρουν πλήρης αναγνώρισης στο στρατόπεδο του Στροβόλου και έτσι η συμφωνία με τη διοίκηση του Σωματείου ήταν δεδομένη παρά την ατυχή κατάληξη της σεζόν που ολοκληρώθηκε.

Ο Χριστόφορος Λειβαδιώτης καλείται και φέτος να κάνει μια νέα αρχή και να δημιουργήσει ένα δυνατό σύνολο και μια ισχυρή ομάδα με στόχο τη διεκδίκηση όλων των εγχώριων τίτλων όπως άλλωστε το επιβάλλει η ιστορία του Σωματείου.

Η διοίκηση Παπαέλληνα είναι αποφασισμένη να διαθέσει ψηλό προϋπολογισμό και να παρέχει όλα τα εφόδια και τις διευκολύνσεις στον Χριστόφορο Λειβαδιώτη, ο οποίος στην παρουσία του στον πάγκο του Στροβόλου το έχει καταφέρει με απόλυτη επιτυχία τη σεζόν 2016-2017 με την κατάκτηση του πρωταθλήματος και τη σεζόν 2018-2019 με την κατάκτηση του ντάμπλ.

Ευχόμαστε στον Κύπριο τεχνικό καλή συνέχεια και είμαστε σίγουροι ότι με τη μεθοδικότητά του, τη σκληρή δουλειά και το πάθος του για την καλαθόσφαιρα μαζί με όλα τα εχέγγυα που του παρέχονται από το Σωματείο θα οδηγήσει τον Κεραυνό σε ακόμη περισσότερες και μεγαλύτερες επιτυχίες».

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο