Έκανε το πρώτο βήμα η Ανόρθωση

Δελτίο Τύπου εξέδωσε η Ανόρθωση για τη νίκη της ανδρικής καλαθοσφαιρικής ομάδας επί της ΕΝΑΔ, που της έδωσε προβάδισμα για πρόκριση στην τελική φάση των πλέι-οφ του πρωταθλήματος Β1` κατηγορίας.

Αναλυτικά

Κερδίζοντας με σκορ 61-43 την ΕΝΑΔ, η ανδρική μας ομάδα είχε κάνει το πρώτο βήμα για να προκριθεί στην τελική φάση των πλέι-οφ του πρωταθλήματος Β1` κατηγορίας.

Ήταν το πρώτο παιχνίδι ανάμεσα στις δυο ομάδες, όσον αφορά την ημιτελική φάση των πλέι-οφ (θέσεις 1 και 4) , παιχνίδι που είχε διεξαχθεί στην αίθουσα της 2ης τεχνικής σχολής Λεμεσού.

Την προσεχή Πέμπτη και με ώρα έναρξης, τις 19:00, η ομάδα μας μεταβαίνει στον Άγιο Δομέτιο, έδρα της αντιπάλου μας για το δεύτερο παιχνίδι.
Ένα παιχνίδι, στο οποίο εφόσον η ομάδα μας καταφέρει να φθάσει στο νικηφόρο αποτέλεσμα, αυτόματα θα προκριθεί στην τελική φάση και αυτό, θα έχει ιστορική σημασία για την Ανόρθωση. Διότι θα είναι η πρώτη φορά στην ιστορία της ομάδας μας, που θα δώσει το παρών σε τελική φάση των πλέι-οφ.

Βέβαια αυτός είναι και ο στόχος για την ομάδα μας, στην οποία άπαντες περιμένουν ένα δύσκολο βράδυ, απέναντι σε μιαν αντίπαλο που θα έχει για σύμμαχο τον παράγοντα της έδρας και θα στοχεύσει στην ισοφάριση των νικών.

Ωστόσο, στις τάξεις της δικής μας ομάδα, επικρατεί αισιοδοξία, αλλά όπως πάντα, σε προσγειωμένα πλαίσια και με αυτό το σκεπτικό, θα γίνει η μετάβαση στον Άγιο Δομέτιο για το πολύ σημαντικό παιχνίδι με την ΕΝΑΔ.   

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο