Το αγωνιστικό πρόγραμμα των τμημάτων του ΑΣΟΛ

Αγωνιστικές υποχρεώσεις έχουν αυτή την εβδομάδα (26/10 – 2/11) τα πέντε από τα οκτώ αθλητικά τμήματα του ΑΣΟΛ. Στο πρόγραμμα υπάρχουν έξι αγώνες.

Η ανακοίνωση του Σωματείου της Ομόνοιας: 

Η ομάδα ποδοσφαίρου έχει αυτή την εβδομάδα διπλή υποχρέωση. Την Πέμπτη (22:0) υποδέχεται την PSV για τη 2η αγωνιστική των ομίλων του Europa League, ενώ την Κυριακή (16:00) αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Ολυμπιακό για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου επανέρχεται στην αγωνιστική δράση μετά τη διακοπή λόγω υποχρεώσεων της εθνικής. Υποδέχεται την Κυριακή (11:00) τη Λευκοθέα Λατσιών στο Κοινοτικό Στάδιο Πέρα Χωρίου Νήσου.

Η ομάδα καλαθόσφαιρας αντιμετωπίζει το Σάββατο εκτός έδρας τον ΑΠΟΕΛ για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στο Λευκόθεο και θα αρχίσει στις 17:00.

Η ομάδα πετόσφαιρας αντιμετωπίζει εκτός έδρας την ΕΝΠ για τη 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί την ερχόμενη Δευτέρα στο γήπεδο του Παραλιμνίου και θα αρχίσει στις 20:00.

Η γυναικεία ομάδα αρχίζει τις υποχρέωσεις τής αύριο (28/10) στο πρωτάθλημα Β’ Κατηγορίας απέναντι στον Μαραθώνα εκτός έδρας

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο