Λειβαδιώτης για την ιστορική στιγμή του Κεραυνού και της Κύπρου (δηλώσεις) 

Για την ιστορική επιτυχία του Κεραυνού (ΔΕΣ ΕΔΩ) ο οποίος έγινε η πρώτη ομάδα της Κύπρου που περνά στους ομίλους του Basketball Champions League μίλησε ο αρχιτέκτονας της μεγάλης αυτής επιτυχίας Χριστόφορος Λειβαδιώτης στο Ράδιο Πρώτο. 

Τι είπε: 
 «Είναι κάτι το φανταστικό. Τόσο για την Κυπριακή καλαθόσφαιρα αλλά και για την ομάδα μου. Θα παίξει σε ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Για να καταλάβει ο κόσμος να εξαιρέσουμε τις 16 ομάδες της Ευρωλίγκας οι υπόλοιπες διεκδικούν ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Είναι πολύ ψηλό το επίπεδο. Αρπάξαμε τις συγκειρίες από τα μαλλιά»

«Τα τελευταία πέντε χρόνια που είμαι στην ομάδα είμασταν κοντά. Φαίνεται ότι όταν κάνεις την δουλειά σου η τύχη σου χαμογελά»

Για τον όμιλο (ΔΕΣ ΕΔΩ): «Μιλούμε για τρομερές ομάδες. Αυτή την στιγμή που θα γίνει το final 8 (περσινή διοργάνωση) στην Αθήνα οι δυο ομάδες που είναι στον όμιλο μας είναι στο final 8. Ήμασταν μια ομάδα με τον ίδιο κορμό αλλά οι αντίπαλοι μας ναι μεν είχαν το όνομα αλλά ήταν καινούργιες ομάδες»

«Δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε. Στόχος μας είναι στην Κύπρο να έχουμε ανταγωνιστικές εμφανίσεις. Αν τα καταφέρουμε να πετύχουμε νίκες θα δούμε πως θα προχωρήσουμε»

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο