«Υπάρχει ακόμα η αύρα του Σπανούλη στα αποδυτήρια»

Ο Βασίλης Σπανούλης τιμήθηκε από τον Ολυμπιακό, βλέποντας τη φανέλα του να παίρνει τη θέση της στον ουρανό του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας, με τον ίδιο αλλά και τους διοικητικούς ηγέτες των ερυθρολεύκων να μιλούν στην συνέντευξη Τύπου για αυτή τη μεγάλη βραδιά.

Συγκεκριμένα, ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος δήλωσε:

«Η σημερινή βραδιά είναι μοναδική. Την σημερινή βραδιά την αξίζει ο Βασίλης και ο Ολυμπιακός. Μέσα από την σημερινή βραδιά βλέπει όλος ο κόσμος κάποια πράγματα που ίσως εξηγούν τα θαύματα που έγιναν στην εποχή του Βασίλη. Όπως είπε και ο Παπανικολάου, ακόμα υπάρχει η αύρα του Βασίλη στα αποδυτήρια και συνεχίζουμε να παλεύουμε για την κορυφή της Ευρώπης.

Το σημαντικό είναι να είσαι εκεί και να παλεύεις. Την περισσότερη ώρα είχα ανατριχιάσει γιατί σκέφτεσαι πράγματα που έχεις ζήσει. Μερικές από τις καλύτερες στιγμές της ζωής μας αυτά που ζήσαμε με τον Βασίλη στον Ολυπιακό και τον ευχαριστούμε για όλα όσα προσέφερε στην ομάδα μας. Είναι σαν ένας τίτλος που κοσμεί τον ουρανό του ΣΕΦ η σημερινή βραδιά».

Με τη σειρά του, ο Γιώργος Αγγελόπουλος τόνισε:

«Βασίλη σε ευχαριστούμε για όλα. Μας έκανες να ζήσουμε μερικές από τις καλύτερες στιγμές της ζωής μας. Με εσένα μπροστάρη φτιάξαμε τον Ολυμπιακό μας. Έγινε παγκόσμιο φαινόμενο κόντρα σε όλους και σε όλα, κατακτήσαμε την κορυφή της Ευρώπης και της Ελλάδος με τον δικό μας τρόπο.

Με προυϋπολογισμό το 1/4 των άλλων ομάδων. Πορευτήκαμε με τον Βασίλη δίπλα μας, ηγέτη και αρχηγό. Σήμερα είναι από τις στγιμές για εμάς τον Ολυμπιακό και τον Βασίλη. Η ιστορία μας με τον Βασίλη, η κοινή μας διαδρομή, το ταξίδι αυτό ξεπέρασε κάθε προσδοκία. Όταν ήταν να έρθει στον Ολυμπιακό πιστεύαμε ότι θα κάναμε την αλλαγή».

Πηγή: sport24.gr

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο