Ζήσης: «Πετυχημένη θα είναι μια σεζόν με τίτλους»

Ο Νίκος Ζήσης μίλησε για την πίεση που υπάρχει στην ΑΕΚ και το κίνητρο της κατάκτησης τίτλων, ενόψει Super Cup (23-24/09) και Final 8 (30/10-04/10).

Ο αρχηγός της ΑΕΚ είπε στη συνέντευξη Τύπου του Super Cup: «Είναι μια ευτυχής συγκυρία το Super Cup, την στιγμή που έχουμε και το Final 8. Θα πάρουμε με τη σειρά τα πράγματα. Όλες οι ομάδες δεν είναι στο 100% της ετοιμότητας. Υπάρχουν ποιοτικές ομάδες σε αυτό το τουρνουά και είναι ό,τι καλύτερο τεστ θα μπορούσαμε να έχουμε. Όταν είσαι στο παρκέ, είτε είναι φιλικό, είτε επίσημο, δίνεις το 100% για να το αντιμετωπίσεις. Σκεφτόμαστε τον Προμηθέα, που είναι μια καλή ομάδα, με συγκεκριμένο στυλ μπάσκετ».

Για το κίνητρο κατάκτησης τίτλων, δήλωσε: «Η ΑΕΚ τα τελευταία χρόνια έχει συνηθίσει να κερδίζει τίτλους και πετυχημένη σεζόν θα είναι μόνο μια σεζόν που θα έχουμε κατακτήσει τίτλους. Πρέπει να πάρουμε τους στόχους έναν - έναν. Μέσα σε δυο εβδομάδες έχουμε δύο πολύ σημαντικούς στόχους. Ελπίζω να έχουμε μια μεγάλη σεζόν, χωρίς διακοπές, λόγω της πανδημίας. Να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε και στις διοργανώσεις που θα συμμετέχουμε.

Όλοι οι αθλητές τρεφόμαστε από το κίνητρο των τίτλων, πόσω μάλλον, μετά από μια μεγάλη διακοπή. Πρώτη φορά δεν παίξαμε μπάσκετ για έξι μήνες. Κάτσαμε σπίτι που ποτέ κανείς δεν μπορούσε να το φανταστεί αυτό. Είναι μεγάλο κίνητρο να συμμετέχεις σε μεγάλες διοργανώσεις και να κερδίζεις τίτλους».

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο