Ντουράντ: «Είστε τρελοί όσοι λέτε ότι η EuroLeague είναι πιο δύσκολη από το NBA»

Ο Κέβιν Ντουράντ απάντησε σε χρήστη του twitter που υποστήριζε ότι είναι πιο δύσκολο να σκοράρει κάποιος στην EuroLeague από ότι στο NBA και ότι η κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση είναι πιο ανταγωνιστική, χαρακτηρίζοντας τρελούς όσους το πιστεύουν αυτό.

Ο Κέβιν Ντουράντ αρέσκεται στο να απαντάει στα σχόλια του κόσμου στο twitter, ειδικά όταν πρόκειται για haters. Κάποιες φορές όμως απλώς επεμβαίνει όταν διαβάζει κάτι που δεν του αρέσει, κάτι που έκανε ξανά.

Αφορμή υπήρξε το post ενός χρήστη της γνωστής πλατφόρμας, που έγραψε ότι η EuroLeague είναι πιο δύσκολη από το NBA, αφού είναι πιο εύκολο για έναν παίκτη να σκοράρει στο NBA από ότι στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, κλείνοντας το σχόλιό του αναφέροντας ότι ο Τζοέλ Εμπίντ δεν θα είχε 30 πόντους μέσο όρο στην Ευρώπη. Αυτό όμως έφερε και την έκρηξη του Ντουράντ, που έγραψε:

"Φύγε από εδώ ρε φίλε. Είστε όλοι τρελοί όσοι το πιστεύετε αυτό".

 

 

Ο διάλογος μάλιστα συνεχίστηκε, με τον Ντουράντ να αναφέρει ότι κάποιοι απλώς προσπαθούν υπερβολικά να το παίξουν διαφορετικοί και για αυτό γράφουν τέτοια πράγματα.

Πηγή: Sport24.gr

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο