Η πρώην του Σκότι Πίπεν, με τον 17 χρόνια νεότερό της, γιο του Μάικλ Τζόρνταν

Μετά το ντοκιμαντέρ, «The Last Dance», Μάικλ Τζόρνταν και Σκότι Πίπεν δεν πολυσυμπαθιούνται. Αν κάποιος πει ότι δεν θέλει ο ένας να βλέπει τον άλλο μπορεί να μην πέσει κι έξω. Τα έξι δαχτυλίδια στο ΝΒΑ με τους Σικάγο Μπουλς και οι μυθικές εντός παρκέ συνεργασίες του ανήκουν στο μακρινό παρελθόν.

Και ξαφνικά, ήρθε μια φωτογραφία να ανακατέψει ακόμα περισσότερο τα πράγματα. Την εικόνα δημοσιεύει το TMZ και δείχνει να είναι ένα ραντεβού ανάμεσα στην πρώην γυναίκα του Σκότι Πίπεν και τον γιο του Μάικλ Τζόρνταν.

Το σχετικό δημοσίευμα κάνει λόγο για διπλό ραντεβού ανάμεσα στον Μάρκους Τζόρνταν και τη Λάρσα Πίπεν και ένα άλλο ζευγάρι στο εστιατόριο Zuma στο Μαϊάμι.

Το TMZ αναφέρει μεταξύ άλλων: «Αυτόπτες μάρτυρες μας λένε ότι ήταν εκεί για περίπου 45 λεπτά και δεν υπήρχαν εμφανή σημάδια δημόσιων συναισθηματικών χειρονομιών μεταξύ τους. Ωστόσο, οι πηγές μας λένε ότι η Λάρσα φαινόταν να προσπαθεί να κρατήσει χαμηλό προφίλ και… φρίκαρε όταν συνειδητοποίησε ότι την αναγνώρισαν και τη φωτογράφιζαν».

Η 48χρονη Λάρσα Πίπεν, 17 χρόνια μεγαλύτερη από τον 31χρονο Μάρκους Τζόρνταν, είχε σχέσεις με διάφορους παίκτες του ΝΒΑ στο παρελθόν. Τουλάχιστον σύμφωνα με δημοσιεύματα που την είχαν στείλει στην αγκαλιά του Μπεν Σιμονς ή του παντρεμένου Μίκαλ Μπίζλεϊ.

Μάικλ Τζόρνταν και Σκότι Πίπεν μετά τα παράπονα του δεύτερου για τον… υποβιβασμό του στο ντοκιμαντέρ, παρακολουθούν τη φημολογούμενη σχέση δύο δικών τους -η πρώην στην περίπτωση της Λάρσα- ανθρώπων.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο