Μια Κρητικοπούλα είναι η πιο εύστοχη στα τρίποντα σε όλη την Αμερική!

Το μεγαλύτερο project στην επόμενη μέρα του ελληνικού μπάσκετ είναι ένα κορίτσι από την Κρήτη που στη rookie season (!) κάνει θραύση στις ΗΠΑ: Η Ιωάννα Κριμίλη έσπασε το ιστορικό ρεκόρ του κολεγίου της στα τρίποντα και οδηγεί την κούρσα σε ολόκληρο το NCAA με 72 τρίποντα σε 21 αγώνες!

Άφησε την Ελλάδα και τον ΠΑΟΚ με σκοπό να κάνει το όνειρο της πραγματικότητα και να δοκιμάσει την τύχη της σε κάτι εντελώς διαφορετικό από αυτό που συμβάινει στην Ελλάδα. Πήρε μια γενναία απόφαση, θέλοντας να εξελίξει κάθε πτυχή της, τόσο σαν παίκτρια, όσο και σαν άνθρωπος.

Και τα πρώτα αποτελέσματα δεν αργούν να φανούν.

Η Ιωάννα Κριμίλη φροντίζει να κάνει... θόρυβο με την παρουσία της στο Κολέγιο του Σαν Φρανσίσκο. Η νεαρή αθλήτρια, στα 19 της δοκίμασε την τύχη της στο NCAA, καθώς βρίσκεται στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού. Εκεί όπου γράφει την δική της ιστορία.

Είναι χαρακτηριστικό πως εδώ και λίγες ώρες είναι κάτοχος ενός σπουδαίου ρεκόρ στην ιστορία του Κολεγίου της. Κι αυτό γιατί έφτασε τα 78 εύστοχα τρίποντα και πλέον είναι η παίκτρια με τα περισσότερα εύστοχα σουτ τριών πόντων σε μία σεζόν στην ιστορία του Κολεγίου της. 

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο