Σεκιούριτι εμπόδισε τους Ίρβινγκ-Αντεμπάγιο να ανταλλάξουν φανέλες μετά το Νετς-Χιτ

Ίρβινγκ και Αντεμπάγιο προσπαθούν να ανταλλάξουν φανέλες αλλά δεν τους αφήνει ο σεκιούριτι του γηπέδου

Οι Καϊρί Ίρβινγκ και Μπαμ Αντεμπάγιο πήγαν να παραβούν το πρωτόκολλο κορονοϊού του ΝΒΑ και προσπάθησαν να ανταλλάξουν φανέλες μετά το τέλος του αγώνα Νετς - Χιτ, αλλά ένας άνθρωπος της εταιρίας σεκιούριτι δεν τους άφησε.

ΟΚαϊρί Ίρβινγκ και ο Μπαμ Αντεμπάγιο έφαγαν... άκυρο. Και δικαίως, αφού προσπάθησαν να κάνουν κάτι που απαγορεύεται ρητά από το ΝΒΑ: Να ανταλλάξουν φανέλες.

Με το ΝΒΑ να έχει απαγορεύσει τις αγκαλιές και τις χειραψίες πριν και μετά τους αγώνες λόγω κορονοϊού - σε βαθμό που τοποθετεί σεκιούριτι το κέντρο του γηπέδου για να το αποτρέψει - οι Ίρβινγκ και Αντεμπάγιο δεν πήγαν απλώς να παραβούν αυτό τον κανόνα, αλλά να τον διαλύσουν μετά το τέλος του αγώνα των Νετς με τους Χιτ (νίκη με 128-124 για τους πρώτους), αφού προσπάθησαν να ανταλλάξουν φανέλες. Για καλή τους τύχη όμως, ένας άνθρωπος της εταιρίας σεκιούριτι έτρεξε προς το μέρος τους και τους απέτρεψε, με τον ΝτιΆντρε Τζόρνταν μάλιστα να ρίχνει μία φιλική φάπα στον Αντεμπάγιο γελώντας.

Όπως γίνεται σαφές, σε περίπτωση που οι δυο τους αντάλλασσαν φανέλες είναι πολύ πιθανό να ερχόταν μέχρι και κάποια τιμωρία λόγω του πρωτοκόλλου που ισχύει για τον κορονοϊό. Η λογική λέει πάντως πως με τον ένα ή τον άλλο τρόπο μάλλον στο τέλος έγινε αυτό που ήθελαν, αφού αμφότεροι έκαναν χειρονομίες δείχνοντας πως θα τις ανταλλάξουν αργότερα.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο