Συγνώμη από Χάμιλτον

Ο Λιούις Χάμιλτον ζήτησε συγγνώμη μέσω των προφίλ που διατηρεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, για τις κατηγορίες που εκτόξευσε την περασμένη Κυριακή στο Σότσι εναντίον των επικεφαλής της Φόρμουλα 1, μετά τη διπλή ποινή που δέχθηκε για παράτυπη συμπεριφορά στον προθέρμανση. 

«Προσπαθούν να με σταματήσουν, αλλά αυτό είναι εντάξει», είχε δηλώσει ο πιλότος της Mercedes. «Είμαι σίγουρος ότι κανείς δεν έχει δεδθεί δύο ποινές πέντε δευτερολέπτων για κάτι τόσο γελοίο». Σήμερα, όμως, ο παγκόσμιος πρωταθλητής προέβη σε μερική αναδίπλωση, επίσης με ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Μπορεί να μην συμπεριφέρομαι πάντα καλά απέναντι σε αντιξοότητες, μπορεί να μην αντιδρώ πάντα με τον τρόπο που θα ήθελα να κάνω όταν οι εντάσεις είναι υψηλές, αλλά τελικά είμαι άνθρωπος κι έχω μεγάλο πάθος γι΄ αυτό που κάνω. Μαθαίνω κι εξελίσσομαι κάθε μέρα, θα μαθαίνω από τα μαθήματα και θα συνεχίσω να παλεύω. Ευχαριστώ εκείνους που συνεχίζουν να με υποστηρίζουν και είναι εκεί για να πολεμήσουν μαζί μου», ήταν το μήνυμά του.

Πλέον, ο Χάμιλτον θα πρέπει τώρα να περιμένει μέχρι το Γκραν Πρι Άιφελ της Γερμανίας, στις 11 Οκτωβρίου, για να ισοφαρίσει το ρεκόρ νικών του Μίχαελ Σουμάχερ, στόχο που έχασε στο Σότσι, όπου τερμάτισε στην τρίτη θέση ακριβώς λόγω της ποινής που δέχθηκε.

Στην κατάταξη των οδηγών, που ο Βρετανός στοχεύει να την κερδίσει για έβδομη φορά, ισοφαρίζοντας και σε αυτήν την περίπτωση το ρεκόρ του «Σούμι», ο Χάμιλτον βρίσκεται 44 βαθμούς μπροστά από τον συνάδελφό του στα «ασημένια βέλη» Βαλτέρι Μπότας, ο οποίος πρώτευσε στο ρωσικό Γκραν Πρι.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο