Ο Χάμιλτον στην κορυφή του FP3 Ρωσίας

Οι δύο Mercedes βρίσκονται στις δύο κορυφαίες θέσεις της τρίτης περιόδου των ελεύθερων δοκιμαστικών στη Ρωσία και στη μεταξύ τους «κόντρα», νικητής βγήκε ο Λιούις Χάμιλτον. 

Φέτος είναι σχεδόν δεδομένο ότι στις δύο πρώτες θέσεις θα δούμε τα μονοθέσια της Mercedes, είτε μιλάμε για ελεύθερα δοκιμαστικά, είτε για κατατακτήριες δοκιμές. Το μόνο που έχει ενδιαφέρον είναι αν θα προηγείται ο Λιούις Χάμιλτον ή ο Βαλτέρι Μπότας. Στην τρίτη περίοδο των ελεύθερων δοκιμαστικών λοιπόν, ο Χάμιλτον κατάφερε να κάνει καλύτερο χρόνο από τον Μπότας και να αφήσει τον teammate του στη δεύτερη θέση. 

Ακριβώς πίσω τους, ο Κάρλος Σάινθ με McLaren και ο Οκόν με τον Σέρχιο Πέρεθ, της Renault και Racing Point αντίστοιχα, στην τέταρτη και πέμπτη θέση αντίστοιχα. Λίγο πίσω έμεινε ο Μαξ Φερστάπεν ο οποίος έφτασε μέχρι και την έκτη θέση, ενώ ακριβώς μετά, στην έβδομη, βλέπουμε τον Σεμπάστιαν Φέτελ. Στρολ, Κβίατ, Ρικιάρντο ολοκληρώνουν τη δεκάδα και δωδέκατος βρίσκεται ο Σαρλ Λεκλέρ με τη Ferrari του, πίσω από τον ενδέκατο Γκασλί. Δείτε στον πίνακα που ακολουθεί την κατάταξη και τον χρόνο κάθε πιλότου αναλυτικά. 

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο