Στο ρεπορτάζ του Sportime, γινόταν αναφορά σχετικά με την πολιτική που έχει η Ευρωπαϊκή ομοσπονδία ότι επιθυμεί την είσοδο επενδυτών ή επενδυτικών ομίλων στο ποδόσφαιρο. Η θέση αυτή επιβεβαιώθηκε σήμερα με την τοποθέτηση του υπεύθυνου επικοινωνίας του ΑΠΟΕΛ ο οποίος τόνισε ότι «Από πλευράς UEFA πάντα υπάρχει θετικότητα στην προσπάθεια των σωματείων να βρουν λύσεις»..
Ο Νεκτάριος Πετεβίνος στις σημερινές του δηλώσεις ανέφερε και το εξής: «Δεν έχει οριστεί καμία συνάντηση με την ΚΟΠ, δεν ξέρω αν θα υπάρξει συνάντηση».
Αυτή είναι η δεύτερη επιβεβαίωση του ρεπορτάζ του Sportime στις 9/9/2026: «Πλέον η μπάλα βρίσκεται στα εμπλεκόμενα μέρη. Εάν αυτά ζητήσουν συνάντηση με την ΚΟΠ, τότε θα γίνει. Την δεδομένη χρονική στιγμή δεν υπάρχει κάτι προγραμματισμένο. Σαφώς υπάρχει επικοινωνία με την οικεία Ομοσπονδία αλλά μέχρι εκεί».
