Ο ΑΠΟΕΛ πρέπει να πετύχει πολλές από τις μεταγραφές του την φετινή αγωνιστική περίοδο και ήδη οι πρώτες δύο φανερώνουν την πρίθεση της ομάδας να πάρουν παίκτες χωρίς ρίσκα και που θα μπουν άμεσα στα θέλω του προπονητή έτσι ώστε να κάνουν την διαφορά.
Δημήτρης Λημνιός και Νικόλας Αγγελόπουλος είναι ποδοσφαιριστές που η αξία τους είναι δεδομένη και που ο καθένας ξεχωριστά έχει τα κίνητρα του τα οποία μπορούν να βοηθήσουν και τον ΑΠΟΕΛ.
Επιπλεόν ο Ελλαδίτης είναι παίκτης γνωστός σε Βρύζα και Παπαδόπουλο άρα πιστεύουν ότι μπορούν να ξεκλειδώσουν τον παίκτη στο να αποδώσει καλά, ενώ στην περίπτωση του Αγγελόπουλου, είναι ένας παίκτης στυλ Παπαδόπουλου. Στοχευμένες οι πρώτες δύο κινήσεις και έτσι πρέπει να κινηθούν και στις υπόλοιπες. Να έρθουν παίκτες με φιλοδοξίες, κίνητρα, που είχαν αγωνιστικά λεπτά και μπορούν να εξυπηρετήσουν το πλάνο του προπονητή.
Η αρχή φαίνεται καλή, χρειάζεται και η ανάλογη συνέχεια. Θα έρθουν και άλλες κινήσεις από Ελλάδα, πιθανόν και από Κύπρο και μένει να δούμε τι άλλο έχουν στο μυαλό τους Βρύζας και Παπαδόπουλος έτσι ώστε να κάνουν ένα δυνατό ΑΠΟΕΛ.
