Το μεσημέρι της Τετάρτης η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ανακοίνωσε και τυπικά πως ο Ράσμους Χόιλουντ πωλείται στη Νάπολι με συνολικό ποσό κοντά στα 44 εκατομμύρια, αν και περίπου τα 5 εκατ.ευρώ είχαν ήδη εξασφαλιστεί από τον δανεισμό του.
Η αυτόματη εξαγορά των δικαιωμάτων του παίκτη από τους «παρτενοπέι» λόγω της παρουσίας τους στο επόμενο Champions League βοήθησε την ομάδα του Μάικλ Κάρικ να προχωρήσει στην απόκτηση του Έντερσον από την Αταλάντα.
Από το βράδυ της Τρίτης έχει προκύψει οριστικό deal για τον χαφ των «μπεργκαμάσκι», από τη στιγμή που στο αγγλικό κλαμπ υπολόγιζαν τα χρήματα που θα έμπαιναν στα ταμεία τους από τον Δανό επιθετικό και ακριβώς αυτό το ποσό ξαναβγήκε ο Βραζιλιάνος μέσος.
Η συμφωνία με την Αταλάντα για τη μετακίνηση του παίκτη στο «Ολντ Τράφορντ» έχει κλείσει στα 40,5 + 4,5 εκατομμύρια.
Rasmus Hojlund has joined Napoli on a permanent transfer.
— Manchester United (@ManUtd) June 3, 2026
Everyone at the club would like to wish Rasmus all the very best for the future ✊
Πηγή: sport-fm.gr
