Με αυξημένες επιλογές και βαθμούς το O3 OlympusMan τον ερχόμενο Νοέμβριο

Ακόμη πιο ενδιαφέρουσες και πιο απαιτητικές κατηγορίες πρόσθεσε στις επιλογές για το O3 OlympusMan – Trail Run, που πραγματοποιείται στο πλαίσιο του O3 OlympusMan, η Activate Cyprus, εταιρεία με ειδίκευση στον τριαθλητικό και ποδηλατικό τουρισμό.

Συγκεκριμένα, ενόψει της διοργάνωσης που θα γίνει στις 4 Νοεμβρίου 2023, στο O3 OlympusMan – Trail Run, που αφορά αγώνα στο ορεινό τρέξιμο και το οποίο εισήχθη από την περσινή περίοδο στο πρόγραμμα, οι συμμετέχοντες έχουν ενώπιον τους τρεις επιλογές για να επιλέξουν να λάβουν μέρος. Επιπλέον, η διοργάνωση έχει ενταχθεί στο καλεντάρι της Διεθνούς Οργάνωσης Ορεινού Τρεξίματος – ΙΤRA (International Trail Run Association).

Διατηρείται η επιλογή O³lympusMan Classic, απόστασης Ημιμαραθωνίου (21χλμ), ενώ από φέτος προστίθεται το O³lympusMan Marathon+ απόστασης κατά πέντε χιλιόμετρα μεγαλύτερης από όσο ένας Μαραθώνιος (47χλμ). Επιπλέον, γι’ αυτούς με περισσότερες αντοχές υπάρχει και η διαδρομή του O³lympusMan Ultra στον οποίο οι συμμετέχοντες θα κληθούν να καλύψουν 72χλμ. Όλες οι διαδρομές περνούν από την κορυφή του Ολύμπου στα 1.952μ πριν τερματίσουν στην Πλατεία Τροόδους. Η απόσταστη Ultra δίνει 3 βαθμούς ITRA και η απόσταση Marathon+ 2 βαθμούς ITRA.

Οι εγγραφές για το O3 OlympusMan – Trail Run συνεχίζονται μέχρι τις 30 Οκτωβρίου, με το κόστος συμμετοχής να είναι σε προσιτές τιμές. Για την εγγραφή στον O³lympusMan Classic είναι στα 30 ευρώ, στα 50 για τον O³lympusMan Marathon+ και στα 70 για τον O³lympusMan Ultra.

Σημειώνεται ότι στην πολιτική ακύρωσης της συμμετοχής, προβλέπεται πλήρης επιστροφή των χρημάτων σε περίπτωση ακύρωσης μέχρι τα μέσα του μήνα (15/10), ενώ κατά το ήμισυ του ποσού (50%) εάν αποσυρθεί η συμμετοχή μέχρι τις 22 Οκτωβρίου.

Παράλληλα, συνεχίζονται οι εγγραφές τόσο για το O3 OlympusMan, όσο και για το Xtreme O3 OlympusMan, αγώνες τριάθλου κατά τους οποίους οι αθλητές καλούνται να καλύψουν 107χλμ. (κολύμπι 1.9χλμ, ποδηλασία 84χλμ, 21χλμ τρέξιμο) και 225χλμ (3.4χλμ κολύμπι, 178χλμ ποδηλασία, 43χλμ τρέξιμο) αντίστοιχα. Το O3 OlympusMan αποτελεί εδώ και χρόνια έναν από

τους απαιτητικούς αγώνες τριάθλου στον κόσμο και εντάσσεται στην κατηγορία Extreme Triathlon (Half – Ironman).

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο