Απίστευτη κινητοποίηση για τον Ιακωβίδη!

Ο κόσμος έδειξε μέσω social media την υποστήριξή του στον Θοδωρή Ιακωβίδη αυξάνοντας κατακόρυφα των αριθμό των followers του στο Instagram με στόχο να τον ενισχύσει και να τον βοηθήσει με όποιο τρόπο μπορεί.

Η κινητοποίηση του κόσμου μέσω social media για τον Θοδωρή Ιακωβίδη ήταν απίστευτη και άμεση μετά το συγκλονιστικό ξέσπασμά του στην κάμερα της ΕΡΤ. Ο κόσμος στήριξε και συνεχίζει να στηρίζει απόλυτα τον Έλληνα αθλητή της Άρσης Βαρών μετά από τη συμμετοχή του στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Ο Ιακωβίδης λύγισε και ξέσπασε σε λυγμούς στην κάμερα, λέγοντας παράλληλα πως ήταν ο τελευταίος του αγώνας καθώς δεν έχαιρε της οικονομικής υποστήριξης της Πολιτείας.

Ο κόσμος στάθηκε άμεσα στο πλευρό του αθλητή και ξεκίνησε μέσω Twitter αρχικά μία καμπάνια ώστε να ενισχυθεί ο λογαριασμός του Ιακωβίδη στο Instagram υπό το πρίσμα πως αν ο αριθμός των ακολούθων του είναι μεγάλος θα μπορέσει να προσελκύσει χορηγούς και να μην αναγκαστεί να δώσει τέλος στην καριέρα του.

Τα αποτελέσματα ήταν εντυπωσιακά καθώς από τους 3.000 followers που είχε το πρωί του Σαββάτου, ο αριθμός των ακολούθων του αυξήθηκε κατακόρυφα μόλις μέσα σε μία μέρα, φτάνοντας το πρωί της Κυριακής τους 110.000 και συνεχίζει να αυξάνεται.

Είναι εντυπωσιακό να δούμε τη δύναμη που έχουν τα social media και την στήριξη που δίνει ο κόσμος στον Έλληνα αθλητή που αναγκάζεται να αποσυρθεί και να ολοκληρώσει την καριέρα του λόγω των οικονομικών προβλημάτων και της έλλειψης πόρων.

Πηγή: sport24.gr

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο