Υποδέχτηκε τους σκοπευτές μας ο Πρόεδρος της ΚΟΕ

Ο Γιώργος Χρυσοστόμου υποδέχτηκε στο αεροδρόμιο Λάρνακας τους Σκοπευτές που έφτασαν από το Τόκυο

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τη Σκοπευτική ομάδα του Σκητ που επέστρεψε από το Τόκυο, έχοντας στις αποσκευές της τρεις θέσεις στην πρώτη δεκάδα των Ολυμπιακών Αγώνων. 

Ο Πρόεδρος της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής Γεώργιος Χρυσοστόμου υποδέχτηκε την πρώτη ομάδα που επιστρέφει από το Τόκυο και συνεχάρη από κοντά τους αθλητές και τους προπονητές για τις επιτυχίες που σημείωσαν και τις εμφανίσεις που είχαν στους 32ους Ολυμπιακούς Αγώνες, τιμώντας με την όλη παρουσία τους την Κύπρο. 

Στην πολύωρη πτήση της επιστροφής από την Ιαπωνία βρέθηκαν η 7η Ολυμπιονίκης Άντρη Ελευθερίου, ο Γιώργος Αχιλλέως (9ος) και Δημήτρης Κωνσταντίνου (10ος) και οι προπονητές Αντώνης Ανδρέου και Μιχάλης Κατζιανής. Μαζί τους επέστρεψε και ο προπονητής της Ποδηλασίας Μιχάλης Χατζηιωάννου. Ήταν η πρώτη αποστολή που επέστρεψε από το Τόκυο, ενώ οι Ολυμπιακοί Αγώνες ολοκληρώνονται στις 8 Αυγούστου. 

Στο αεροδρόμιο τους αθλητές και τα υπόλοιπα μέλη της κυπριακής ομάδας που επέστρεψαν, υποδέχτηκαν επίσης ο Διευθυντής της εταιρίας Cyprus Airports Duty Free Shops, Άντριου Μπέικερ, και ο Διευθυντής Επιχειρήσεων και Αλυσίδας των Αδασμολόγητων καταστημάτων, Κωστάκης Κουκκουλής.

Σε συνεργασία με την Ολυμπιακή Επιτροπή και την ΟΠΑΠ Κύπρου, και πριν την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων ο χώρος των Αδασμολόγητων διαμορφώθηκε με τρόπο που θυμίζει Ολυμπιάδα, όπου προβάλλονται μέσα από οπτικό και άλλο υλικό οι 15 αθλητές της Ολυμπιακής μας ομάδας, αλλά και η ιστορία της ευρύτερης συμμετοχής της Κύπρου στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Όσοι αναχωρούν από την Κύπρο έχουν την ευκαιρία να τα δουν όλα αυτά μέχρι το τέλος των Ολυμπιακών Αγώνων.
Κυπριακή Ολυμπιακή Επιτροπή
Γραφείο Τύπου
29 Ιουλίου 2021

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο