Απίστευτη παραδοχή: «Πήρα αναβολικά για πρώτη φορά στα 21 μου»

Ο Λανς Άρμστρονγκ ο οποίος για ένα διάστημα αποτελούσε παράδειγμα προς μίμηση, αποκαλύπτει ότι έκανε χρήση αναβολικών ουσιών στα 21 του χρόνια, δηλαδή, το 1992.

Μετά το «Last Dance» το ESPN έρχεται να προκαλέσει ντόρο με άλλο ένα... δημιούργημά του.

Σήμερα προβλήθηκε το teaser από ένα νέο ντοκιμαντέρ με θέμα τη ζωή του Λανς Άρμστρονγκ το οποίο θα προβληθεί σε δύο μέρη. Το πρώτο επεισόδιο στις 25 Μαΐου και το δεύτερο την 1η Ιουνίου.

Σε αυτό, ανάμεσα στην εξιστόρηση που κάνει ο γνωστός ποδηλάτης προχωρά σε αποκαλύψεις για τη ζωή του, την καριέρα του και φυσικά το μεγάλο ζήτημα της χρήσης απαγορευμένων ουσιών.

Ο Λανς Άρμστρονγκ ο οποίος για ένα διάστημα αποτελούσε παράδειγμα προς μίμηση για τις επιτυχίες του και την νίκη του στη μάχη με τον καρκίνο, αποκαλύπτει ότι έκανε χρήση αναβολικών ουσιών στα 21 του χρόνια, δηλαδή, το 1992.

Ανάμεσα σε όσα δηλώνει ο Άρμστρονγκ περιγράφει το πώς ένιωσε όταν για πρώτη φορά έκανε χρήση ερυθροποιητίνης, την στιγμή που αρχικά απλώς έπαιρνε μεγάλες δόσεις κορτιζόνης.

«Ήταν σαν να πήρα ένα καύσιμο με πολύ λίγα οκτάνια σε ένα με αρκετά μεγάλο αριθμό οκτανίων. Ήταν μία απόφαση που έπρεπε να πάρω», αναφέρει.

Πηγή: sport-fm.gr

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο